20 februari 2011

Städa

Borde städa här i bloggen. Många "etiketter" som är fel...Borde designen göras om? Ska bloggen fortsättningsvis heta Mat, serier och annat eller byta namn? Jag har inte ritat serier på evigheter...Men jag är en periodare när det gäller ritandet. Funkar bäst om man har  mycket, mycket tid och inga andra "måsten". Men sen när man väl kommer igång kan det bli hur mycket ritande som helst=). Borde det kanske bli en supersnygg modernt designad matblogg istället? Men ritade bilder ger väl mer en personlig prägel? Vill nog vara lite "unik" Det blir personligare med självritat. "Skolmaten" och "Barn och mat" har fått mer plats än i början, borde det istället bli en utpräglad "Barn och mat" blogg? Men då måste det bli en parallell 1800-tals blogg också, för det kan jag inte lämna. Inte kan jag heller lämna bort mina tankar om mat, tankar om miljö och tankar om ditt och datt. Kanske helt enkelt fortsätta på den linje jag börjat. Lite av varje? 

Åsikter?


Kanske jag vid närmare eftertanke inte städar alls! Fixar bara till de där etiketterna. Sen tar jag istället och städar här hemma. Jagar dammråttor.  Eller kanske inte det heller. Solen skiner och skidorna står och suckar vid husknuten då de inte har fått uppmärksamhet på ett bra tag. Ska se om någon av gossarna vill hänga med ut i spåret...vi har ju sportlov ju=)! Dessutom är det rena värmeböljan ute. Bara -16  C just nu mot senaste veckas -29 C. Man tyckte nästan man sysslade med en extremsport när man promenerade de ynka två kilometrarna till jobbet.

2 kommentarer:

Christian Tikkanen sa...

Jag tycker att du skall inte göra några förhastade beslut här och nu, bloggen den är perfekt, och hör sen...=)fortsätt med den som den är och komplettera den efterhand, att börja städa i den nu när den är som bäst kanske bara stör den goda harmoni den strålar av. H:C.

MoWe sa...

Tack! Lapar i mig berömmet;) Då får den va som den är då.

Skicka en kommentar