29 april 2011

Rabarber...

gräslök,
nässlor,
kirskål.
nu i vår trädgård=)

Så framtiden ser god ut:

Rabarberkräm
Gräslök på morgonmackan
Nässelsoppa
Kirskålsomelett
...kanske...

2 kommentarer:

Christian Tikkanen sa...

Har du någon gång smakat kombinationen av rabarber och kinuskisås, en av det bästa efterätter som går att få tag på och så enkel att laga. Lägg i en kaffekopp några i småbitar skurna rabarber bitar, färska, och över dem häller du i kaffekoppen en kokhet nylagad kinuskisås som du sedan låter gå i kylen för att svalna. Serveras kall till kaffet eller med ett gott dessertvin med lite rökig karaktär. ( för övrigt en efterätt som serveras som standard dessert på Saxå herrgård av Carl Jan Granqvist i Grythyttan. Rent ut sagt skit god. =)

M sa...

Om den är så god=) måste det prövas!

Skicka en kommentar