28 november 2016

Kan vi inte bara ta och hoppa över december?Brända pepparkakor, jobb, jobb, jobb... julstök, fester och klappar, julmat och ståhej. Kan vi inte bara ta och hoppa över alltsammans? Hoppa direkt till vårsol och värme?

För att december ändå ska bli lite mer uthärdig har jag lagt in 24 bilder. Så om inget oräknat inträffar kommer det en bild per dag fram till jul. Så titta in i den 1 december för då kommer lucka 1. Temat är fem sinnen


👂 👃 👀 👄 👐 

hörsel, lukt, syn, smak och känsel

2 kommentarer:

Anne sa...

Du har så rätt så...är också med på noterna att skippa december...även november kunde jag undvara. Brukar vara några veckor på resa just i december...avskyr finsk/svensk julmat och gör i stället en tasting menu på julafton. Hälsningar från en fisv matbloggare. Landebistro heter min blogg.

Monica sa...

Fin blogg du har!Julmat kan nog vara gott men i december känns det ibland som energin (och tiden) inte riktigt vill räcka till då julen står för dörren. Då skulle jag bra gärna vilja gå i ide likt en björn. Sen finns de ju de som bara älskar allt som har med jul att göra och börjar julpyssla redan i oktober... alla är vi olika. Våra jular är numera ganska anspråkslösa, men fina ändå på sitt sätt.

Skicka en kommentar