10 januari 2017

Sniffa kakao, städa som Kondo och vila sedan - Trender 2017

 
Tittade in i Frk Kraesens blogg igen, den är bra! Senaste inlägg handlade om trender 2017. Läs mer HÄR! Tidningen Politiken har visst listat de stora mattrenderna. Nu ska vi inte käka mörk choklad, nej det senaste är att sniffa kakao. Och kanske blir vi då lite höga på det... ni vet kakao får endorfinerna - må bra hormonerna- att vakna till liv och vi känner oss väl till mods av dofterna. Frk Kraesen har  lagt upp en video där hon testar den trenden. Om än med lite dålig framgång....

Kanske blir vi sen så pass allerta av all kakaodoft att vi får energi till att städa. Städa från grunden, som Marie Kondo vill lära oss. ja ni har väl läst om KonMarimetoden. Rensa, rensa och åter rensa. Du klarar dig med mindre och får full koll.

Sen när vi väl har städat är vi  förtjänta en skön vila. Också det en trend.  Läste nämligen kring jultid en artikel om att just vila kan bli nästa stora trend. Efter alla superfood- smootie och kickstartdrinkar, efter alla yogakurser, mindfullnessövningar och "gud vet vad" trender börjar vi nu nämligen längta efter vila. Sömnen kommer att prioriteras. Tror detta kan bli en trend t.om jag kan haka på. Speciellt nu efter stora städiverperioden som jag drabbades av efter nyår trots att jag inte ens sniffat kakao. Läs här om nya vilotrenden.
Alltså: sniffa kakao-städa-vila- Trender och året är 2017

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar