4 december 2010

Lucka 4 - Hälften dinkel


Idag ett surt tips!

Kopierat från Pain de Martins blogg:

"Egen surdeg till jul!
 Alla som vill ha en egen surdeg räck upp en hand – nu blir det surdegskurs på Pain de Martin!"

Så gå in på hans blogg: Pain de Martin, du hinner köpa råg ännu idag och börja på virituell surdegskurs i morgon!
På bilden ovan hans "Hälften dinkel"-bröd jag lagade i veckan.
Julklappstips: ge bort en surdegsrot;) kostar knappt någonting... behövs bara några msk råg och lite vatten.

2 kommentarer:

Mikaela sa...

Tack för att du tipsade om surdegskursen! Mannen min är redan i köket!

M sa...

Jag började från början igen idag. "Hälften dinkel" brödet blev nog jättegott!!! men var kanske lite kompakt.Ska försöka ha burken på ett lite varmare ställe denna gång...

Skicka en kommentar