4 december 2010

Lucka 4 - Hälften dinkel


Idag ett surt tips!

Kopierat från Pain de Martins blogg:

"Egen surdeg till jul!
 Alla som vill ha en egen surdeg räck upp en hand – nu blir det surdegskurs på Pain de Martin!"

Så gå in på hans blogg: Pain de Martin, du hinner köpa råg ännu idag och börja på virituell surdegskurs i morgon!
På bilden ovan hans "Hälften dinkel"-bröd jag lagade i veckan.
Julklappstips: ge bort en surdegsrot;) kostar knappt någonting... behövs bara några msk råg och lite vatten.

2 kommentarer:

majmamma sa...

Tack för att du tipsade om surdegskursen! Mannen min är redan i köket!

MoWe sa...

Jag började från början igen idag. "Hälften dinkel" brödet blev nog jättegott!!! men var kanske lite kompakt.Ska försöka ha burken på ett lite varmare ställe denna gång...

Skicka en kommentar