Kopierat från Pain de Martins blogg:
"Egen surdeg till jul!
Alla som vill ha en egen surdeg räck upp en hand – nu blir det surdegskurs på Pain de Martin!"
"Egen surdeg till jul!
Alla som vill ha en egen surdeg räck upp en hand – nu blir det surdegskurs på Pain de Martin!"
Så gå in på hans blogg: Pain de Martin, du hinner köpa råg ännu idag och börja på virituell surdegskurs i morgon!
På bilden ovan hans "Hälften dinkel"-bröd jag lagade i veckan.
Julklappstips: ge bort en surdegsrot;) kostar knappt någonting... behövs bara några msk råg och lite vatten.
På bilden ovan hans "Hälften dinkel"-bröd jag lagade i veckan.
Julklappstips: ge bort en surdegsrot;) kostar knappt någonting... behövs bara några msk råg och lite vatten.
2 kommentarer:
Tack för att du tipsade om surdegskursen! Mannen min är redan i köket!
Jag började från början igen idag. "Hälften dinkel" brödet blev nog jättegott!!! men var kanske lite kompakt.Ska försöka ha burken på ett lite varmare ställe denna gång...
Skicka en kommentar