Tredagarsturen till Åland bjöd på en hel del gott i matväg. Vi kom lite för sent för att uppleva själva skördefesten, men åt gott gjorde vi ändå. "Barnens bästa bord" hade sett till att barn under skördefesten kunde fylla i matpass. I passet kunde de skriva in vad de vågat smaka på och när festen var över kunde man sedan lämna in sitt pass och vara med om en utlottning.
Utöver några hotellfrukostar hann vi besöka Pub Niska och Indigo i Mariehamn. På "nätverksdagen" fick jag även smaka på Smakbyns goda lunch (se inlägget innan) medan make+ son åt på ett café. På hemfärden blev det ännu Frank´s på Viking Lines Grace. Jättegott!
På Pub Niska äter man inte pizza... -Plåtbröd var namnet! |
God fisksoppa på Indigo |
En förrätt på Frank´s, Viking Line Grace. |
Det här tyckte sonen var resans godaste måltid: Röding med mos, fänkålssås och rotsaker (Frank´s) |
Lammfilé, vitlökssås, rotsaker och potatis (Frank´s) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar