Var på ett finskspråkigt seminarium i fredags som hette: "Puuroa päiväkotilautasella ja muuta ruokakasvatusta" som handlade om måltidspedagogik och matkultur i daghem och skola, om hur måltidspedagogik skrivits in i den nya läroplanen och om framtidsvisioner. Mer om det i ett senare inlägg. Efter seminariet som hölls i mässcentrum (perfekt att ordna seminarium i samband med Gastro!) gick jag på Gastromässan. Här lite bilder från Årets kock och årets servitörtävling.
 |
| Sikke Sumari och Samuil Angelov var presentatörer |
 |
| Kockstuderanden från Perho på viktigt uppdrag |
 |
| Domarkåren samlad |
 |
| Provsmakare av god mat. |
 |
| "Höga hattarnas klubb" funderar och bedömmer... |
 |
| Andrapristagare Teemu Bomans skapelser. |
Till Finlands bästa kock valdes slutligen
Toni Kostian från Helsingforsrestaurangen
Grön och Årets servitör heter i år
Taneli Lehtonen och kommer från Helsingforsrestaurangen
Muru. Gratulerar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar