26 november 2010

Försmak av jul...

Under den här veckan har det börjat dofta lite jul.
Första pepparkakorna bakade både hemma och på jobbet.
Limpor och julgodis till julbasar... 
Rotsaker, inklusive kålrot, vintermat som doftar jul.
En första glögg i kväll kanske...


Kålrot, morot, batat, palsternacka,rova.
Mix av olja, honnung,basilika, lite salt, kryddpeppar. 
 Ringla oljan över och lägg rotsakerna i het ugn för
 ca.40 minuter. Rör om emellan.

 Tips! Stora äggkartonger perfekta hållare för julgodiset!
Lätt att stapla på varandra.
 Det blev tryfflar, knäck och rispuffar...
när ivriga gänget samlades=)

2 kommentarer:

Zweistein sa...

Hej Moa! Hoppas du inte har nåt emot att jag tittar in här ibland. Alla som förstår sig på mina mörtkonserver är definitivt värda att följas med. :)

M sa...

...titta in du bara! Vet ju inte ännu om jag förstår mig på dina mörtkonserver. Återstår att se. Men visst skall jag testa!

Skicka en kommentar