Länkar till några av mina tidigare blogginlägg, som tips till hemlagade julklappar:
Havtorn-morotsmarmelad
Maltlimpa med apelsinjuice
Skomakarlax
Bondost
Hemlagat vaniljsocker
Saffransolja
Pepparrotspesto
| Dofterna vandrar runt. Vill man kan man ha förbundna ögon och försöka gissa sig till vad det är i doftburken. |
| Sebastian Myhre |
| Sedan följde rätt efter rätt, så gott och så vackert! Scallop from Hitra Santa Kristina ham/ Pea puree/ Red Onion |
| Men kanske det ändå var "Geitmyrabarnens" lunch som imponerade mest! |
| Lunchen: Fiskekaker med rostade rotsaker och hemlagad majonnäs. |
| Harriet Strandvik, projektledare för Barn och mat, förklarar konferansen öppnad. |
| Bl.a "Smakens Uke" presenterades på "projektkavalkaden. (Norge) |
| Haver til maver (Danmark) |
| Mari Sandell berättar om "Case Potato" - ett projekt i Åbo med potatis i fokus (Finland) |
| Hm, störst kanske det var men då vi var där var det ganska tomt. |
| Restaurangen i nedre våningen: Kafe Oslo var däremot fin och där intog vi en väldigt god räksallad! |
| Den här barnboken hittade vi i en bokhandel. En pekbok för norska barn;) Tran och matpakke! - Det ska börjas i tid. |
| Karolina och blivande kökshjältar? |
| Johanna Westman och mosböckerna. |
| Rett fra havet - traditionsmat från Froya. |
| Andreas Viestad visar oss runt och berättar om Geitmyra. |
| Barn kan! |